paring wartho - Antologi Puisi

About

ads
Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, July 3, 2008

paring wartho

sepindah maleh matur
lelaku lan lelakon niku
mboten sanes namung lelampah
ngelampahi nopo engkang tinulis
wangsuli tetakonan...

No comments:

Post Top Ad

Your Ad Spot