sugeng kundhor - Antologi Puisi

About

ads
Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, July 3, 2008

sugeng kundhor

nadyan kathah angsale mbucal wekdal
ananging takseh wonten dipun ajeng- ajeng
sejatosipun sinten ke mawon sampun mangertos
bilih enjang sekedap maleh dugi

angrawuhi wilujeng
sihat ruhani lan badan
atur kulo nuwun
tangkleth warta

kulo wangsul mboten dangu
sak dermo leren ngombe
lan bibinahu...
mugi angsal manfaat, lan
berkahe sang hyang widhi...

2 comments:

baronssn said...

saestu kulo nggugu lan nggumun !

Streaming said...

@baronssn nggumun saliro...kwkwkw

Post Top Ad

Your Ad Spot