Wednesday, July 23, 2008

Warto

wilujeng warto saking singgasono
wonten nopo lan pundi panjenengan pinarak
pinarakan engkang kacipto saking argo mas
kumpuling manah lan jiwo tentrem

wilujeng warto kulo suwun
kawulowargi wonten ndalem
ngrantos wekdal enjang...
ngrantos suryo medhal

mugi kawilujengan tansah,
dumugi wekasan sugeng meniko pati...

The Author

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu sem ultrices, porttitor mi eu, euismod ante. Maecenas vitae velit dignissim velit rutrum gravida sit amet eget risus. Donec sit amet mollis nisi, nec commodo est.

No comments: