Warto - Antologi Puisi

About

ads
Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Wednesday, July 23, 2008

Warto

wilujeng warto saking singgasono
wonten nopo lan pundi panjenengan pinarak
pinarakan engkang kacipto saking argo mas
kumpuling manah lan jiwo tentrem

wilujeng warto kulo suwun
kawulowargi wonten ndalem
ngrantos wekdal enjang...
ngrantos suryo medhal

mugi kawilujengan tansah,
dumugi wekasan sugeng meniko pati...

No comments:

Post Top Ad

Your Ad Spot