Opo Tumon - Antologi Puisi

About

ads
Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sunday, August 2, 2009

Opo Tumon

Kisanak : kang sampeyan ki islam kawet cilik?
Kang Kung : ya iyalah... masa ya iya Dorr !!
Kisanak : yo sholat saben wektu?
Kang Kung : yo Mesti no Noh , kecuali Terpaksa...!!
Kisanak :Yo ngerti maknane umik- umi'e Sholat mulai awal sampe' salam?
kang Kung : ono seng ngerti ono seng lali jenenge wae menungso !
Kisanak : ( lali opo ra iso?) , yo panggah bibinahu amreh ora lali?
Kang Kung : ora kober aku, repot nda... kerjoan rame !
Kisanak : Sampeyan ki yo sregep nderes Qur'an kang?
kang Kung : Yo ra mesti, lek pas senggang wektune..!!
kisanak : Yo paham karo isine Qur'an?
kang Kung : sak itek- itek yo ngerti...
kisanak : Yo panggah Bibinahu babakan Qur'an sak isine?
Kang Kung : wes gak kober Ki, wes tuwo , akeh seng di pikir !
Kisanak : wes rumongso cukup to anggene nduweni ngilmu agomo?
kang Kung : Yo Durong jane, tapi piye ?...
kisanak : Yo panggah Tholabul ngilmi agomo Kang?
Kang Kung : Emboh Ki..Kii...!!
kisanak : opo tumon wong Islam kok ora paham karo Islame !!


2 comments:

mardee said...

sitik tapi jerooooo.....

*mak jlebb!!

feriadiisander said...

nin, koq, ribet banget buat koment disini kang,..
bisa dipermudah?

Post Top Ad

Your Ad Spot